Coșul meu

0 produse

Rafturi depozitare high rack - Rafturi depozitare

Rafturile high-rack sunt produse speciale care necesita consultanta specializata pentru ofertare. Avem nevoie de detaliile proiectului dv pentru a va putea inainta o oferta ce corespunde intru totul necesitatilor dv de aceea va rugam sa ne furnizati mai multe detalii la contact@rafturimetaliceaz.ro

 

Avand o structura metalica modulara, rafturile pentru depozitare reprezinta solutia perfecta pentru cei care doresc depozitarea optima si facila a produselor, fie ca este vorba de europaleti sau marfa ambalata divers. Gama variata de rafturi, capacitatea de stocare, infinitele posibilitati de interconectare le-au transformat in cele mai cautate produse ptr depozitare din intreaga lume.


Rafturile metalice pentru depozitare sunt realizate cu ajutorul revolutionarei tehnologii CAD de ultima generatie, astfel incat sa poata transpune cerintele clientilor in constructii eficiente, durabile si cu un cost de achizitie corect.

 

Structura rafturilor este din metal vopsit in camp electrostatic, tratat termic pentru imbunatatirea rezistentei la torsiune, incovoiere si rupere.

 

Rafturile sunt realizate prin imbinarea mai multor subansamble: picior raft, traverse, conector de adancime, polite, fiecare din aceste subansamble fiind oferite intr-o gama variata de modele si dimensiuni, astfel incat produsul finit sa raspunda perfect cerintelor solicitantului (dimensiuni, mod de incarcare/descarcare, greutate acceptata, etc).

 

Greutatea acceptata de rafturi este variabila in functie de componentele raftului respectiv. Rafturile pot fi conectate intre ele realizand astfel un tronson care suporta o greutate mult mai mare. Ca si inaltime, rafturile se situeaza in intervalul 300...1652 cm, acoperind astfel o plaja larga de valori pentru a se incadra in toate solicitarile clientilor.

Filtre
«1»