Valuta
RON
  • EUR
  • RON

Sfaturi de la profesionisti

Vezi toate articolele

Decorațiuni de Crăciun în magazine

Decorațiuni de Crăciun în magazine

Mai sunt doar câteva săptămâni până la Crăciun. Sunteți pregătiți pentru Crăciun? Sezonul cel mai frumos și poate cel mai bun din punct de vedere al vânzărilor va sosi în scurt timp. Am putea spune că numărătoare inversă poate începe. V-ați gândit ce o să faceți anul acesta în această minunată perioadă a anului? V-ați gândit cum o să vă decorați magazinul pentru Crăciun? Dacă nu știți cum să decorați magazinul pentru această sărbătoare dragă tuturor, nu vă faceți probleme, vă oferim noi câteva soluții.

După ce trece Halloween-ul, campania de Crăciun trebuie să intre în linie dreaptă. Noiembrie este luna pregătirilor de Crăciun și, prin urmare, este important ca afacerea dvs. să fie în concordanță cu sărbătorile de la sfârșit de an. În acest fel veți profita la maxim de ele, reușind să atrageți din ce în ce mai clienți, care vor contribui la creșterea vânzărilor.

Trebuie menționat că este cel mai puternic sezon al câștigurilor și vânzărilor. Prin urmare, fiți prevăzători și planificați întregul sezon în avans. Pentru a reuși acest lucru, vă vom oferi câteva sfaturi de care trebuie să țineți cont.

Cum trebuie să vă decorați magazinul cu ocazia Crăciunului?

Cu siguranță știți că, atunci când vine vorba de decor, obiectivul dvs. trebuie să fie crearea unei atmosfere de Crăciun atractive. În acest fel veți atrage mai mult public. Dar, este foarte important ca atmosfera să nu fie doar atractivă, ci și foarte plăcută, astfel încât cei care intră în magazinul dvs. să se simtă confortabil și să fie dispuși să se plimbe cât mai mult prin magazin pentru a-și face cumpărăturile. Pentru a reuși să-i convingeți pe clienți să se plimbe prin magazin cât mai mult posibil, vă recomandăm să luați în considerare următoarele idei:

- Decorați magazinul cu ghirlande reprezentative cu lumini calde. Nu uitați nici de fulgii de zăpadă de la ferestre.

-Puteți face un pom de Crăciun dintr-un palet. Este foarte ușor de făcut și este, de asemenea, o acțiune total ecologică.

- O modalitate de a decora rapid și ușor zona cu produse este de a lipi pe marginile raftului bandă decorativă cu motive de Crăciun. După sărbători înlăturarea acesteia va fi foarte simplă. În plus, nu va lăsa urme vizibile.

-O altă idee este crearea unui calendar cu produse din magazin, pe rafturile din magazin. Pe fiecare raft amplasați câte o surpriză, cum ar fi reduceri speciale într-o anumită zi. Această acțiune va crește în mod semnificativ vizitele, deoarece se creează o stare de așteptare. Clienții vor aștepta reducerile de a doua zi.

Este indicat să desfășurați acțiuni comerciale pentru întreaga familie. De exemplu, este indicat să amplasați standuri speciale cu decorațiuni pentru Crăciun. Aceste standuri cu produse speciale de sezon le puteți amplasa în diferite părți ale magazinului. De ce? Fiindcă îi veți determina pe clienți să se plimbe prin totul magazinul pentru a ajunge la aceste standuri.

Pentru a-i determina pe clienți să-și dorească să găsească aceste standuri speciale cu produse precum globuri, figurine cu Moș Crăciun, instalații de poem, felinare și câte și mai câte, îi puteți anunța că cine găsește standurile de Crăciun și va achiziționa un produs va fi recompensat cu un mic cadou sau o reducere. În felul acesta, veți încuraja clienții să cumpere și să plece cu o experiență plăcută din magazin, dorindu-și să revină și altă dată.

De asemenea, puteți atrage mai mult public, oferind cadouri sau dulciuri de Crăciun, cum ar fi turtă dulce sau ciocolata în zona casieriei. Nu uitați să vă faceți cunoscute aceste acțiuni comerciale prin intermediul rețelelor de socializare, pentru ca lumea să afle de ele și să vă viziteze magazinul.

Deși poate nu ați pus accent pe astfel de standuri în preajma sărbătorilor de iarnă și nu numai, trebuie să știți că standurile cu decorațiuni specifice sărbătorilor, sunt foarte importante. Dacă vă puteți în locul clienților, vă veți da seama că vă place să descoperiți în magazine fel de fel de decorațiuni pentru Halloween, Crăciun, Dragobete, Martișor, Paști.

Chiar dacă aveți astfel de decorațiuni acasă, tot nu vă veți putea abține să nu cumpărați o decorațiune nouă. În fiecare an apar decorațiuni din ce în ce mai frumoase și mai atractive, nimeni nu le poate rezista. Așadar, pentru a crește și mai mult vânzările în această perioadă, amenajați astfel de standuri, folosindu-vă de gondole (rafturi de mijloc).

Pentru a achiziționa astfel de rafturi metalice pentru magazin, de cea mai bună calitate și la cel mai bun preț de pe piață, contactați echipa Rafturi Metalice de la A la Z. Succes în dezvoltarea afacerii vă dorim!

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum