Valuta
RON
  • EUR
  • RON

Sfaturi de la profesionisti

Carucioare supermarket

Cauti carucioare supermarket pentru afacerea ta? Noi te ajutam sa-l gasesti pe cel potrivit!

 

Modelele de carucioare supermarket metalice, cu capacitate de 70, 75, 100, 130, 150, 180 sau 210 lt, iti ofera o experienta placuta in timpul cumparaturilor si te ajuta sa depui mai putin efort fizic, cumparand mai multe produse. Studiile au demonstrat cresterea volumului vanzarilor in magazine datorita utilizarii carucioarelor de cumparaturi.


Filtre
44 product(s)
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»

Carucioarele supermarket metalice sau din plastic cu babyseat iti ofera o modaliate facila de a-ti transpora produsele si copilul in siguranta pe intreaga durata a sederii in magazin, facand experienta simplelor cumparaturi intr-una distractiva, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici.

 

De asemenea, carucioarele cumparaturi pentru copii, cu capacitate de 25 sau 40 lt, le ofera micutilor ocazia de a-i imita pe adulti, ceea ce le aduce satisfactie deoarece copii tind sa reproduca gesturile si activitatile adultilor.

 

Carucioarele metalice supermarket sunt realizate din otel inoxidabil 18-8 (Cr-Ni / Crom si Nichel), foarte rezistent si care nu rugineste, fiind foarte versatile. Ele ajuta la transportarea greutatilor foarte mari, chiar si de peste 200 de kilograme.

 

Carucioarelor supermarket metalice le pot fi adaugate polite inferioare, platforme metalice sau din lemn si alte accesorii, precum scaune pentru copii si suporturi.

 

Carucioare platforma transport marfa sunt o alegere ideala pentru a trasporta placi sau alte tipuri de marfuri de dimensiuni mari intr-un mod convenabil. Acestea sunt practice atat pentru clientii magazinului, cat si pentru angajati, usurandu-le considerabil munca din magazin.

 

Modelele de carucioare plastic supermarket, cu capacitate de 90, 100 sau 150 lt, sunt realizate dintr-un plastic rezistent care nu se deformeaza si nu rugineste in timp, fiind si mult mai silentioase decat cele clasice, din metal. De asemenea, le pot fi adaugate scaune pentru copii si alte accesorii.

 

✅ Carucioare metalice si din plastic pentru supermarket

 

Carucioarele pentru supermarket reprezinta cea mai buna si confortabila solutie pentru transportarea produselor. Acestea sunt confectionate din metal sau plastic si ofera un grad sporit de mobilitare.

 

✅ Carucioare supermarket cu diverse capacitati de incarcare

 

In oferta noastra sunt disponibile carucioare pentru supermarket cu o capacitate cuprinsa intre 75 si 150 litri. In functie de model, acestea pot include si loc pentru copii.

 

✅ In cat timp se livreaza carucioarele pentru supermarket?

 

Livrarea carucioarelor pentru supermarket se poate realiza in 1-2 zile lucratoare de la momentul confirmarea receptionarii comenzii. Pentru anumite modele de carucioare, perioada de livrare poate creste cu cateva zile.