Valuta
RON
  • EUR
  • RON

Sfaturi de la profesionisti

Cosuri de cumparaturi

Primul lucru pe care-l cauta clientii cand trec pragul unui magazin sau supermarket este un cos de cumparaturi!

 

Fie ca e vorba de un magazin de dimensiuni mici sau de unul mai mare, la noi gasesti o gama diversificata de cosuri de cumparaturi cu marimea potrivita a pentru magazinul tau.

 

Modelele de cosuri magazin alimentar vin cu 2 manere, cu o capacitate de 20 de litri, sunt realizate din metal cromat si reprezinta o alternativa foarte buna pentru magazine alimentare, farmacii si alte tipuri de afaceri de dimensiuni mici. Faciliteaza deplasarea prin magazin a clientilor, oferindu-le o experienta placuta, ceea ce ii va face sa se intoarca pentru mai multe cumparaturi.

 

 

Filtre
16 product(s)
«1»
Page 1 of 1
«1»

O alta varianta sunt cosurile de plastic pentru magazine cu 1 sau 2 manere ergonomice si flexibile sau cromate, cu capacitate de 12, 20 sau 28 de litri, fabricate din plastic extra-rezinstent  (polipropilena calitate de top), ideale pentru magazinele de cosmetice si produse alimentare. Acestea sunt disponibile in diverse culori: rosu, albastru, verde, negru sau alb.

 

Modelele de cosuri de cumparaturi cu roti, din plastic sau metalice, cu capacitate de 32, 42, 54 sau 70 de litri, cu sau fara maner telescopic, sunt cele mai potrivite pentru supermarket, facilitand transportul de produse si deplasarea prin magazin a clientilor.

 

Pentru o mai buna organizare a magazinului tau si o experienta satisfacatoare pentru clientii tai, iti recomandam utilizarea si unui suport pentru cosuri de cumparaturi. In functie de nevoile tale, ai suport mobil pentru 2 cosuri, suport pentru cosuri cosmetice si suport de cosuri 20 lt cu maner.

 

✅ Cos cumparaturi pentru magazine si supermarket-uri

 

Pe rafturimetaliceaz.ro ai la dispozitie diverse modele de cosuri de cumparaturi pentru magazine si supermarket-uri. Acestea sunt confectionate din plastic sau metal ce asigura o durata indelungata de utilizare. In functie de volumul de incarcare, acestea sunt dotate cu manere si roti.

 

✅ Cosuri de cumparaturi – capacitate de incarcare 20 – 70 litri

 

Capacitatea de incarcare a cosurilor de cumparaturi variaza intre 20 si 70 de litri. Acestea sunt adaptate atat pentru magazinele de cartier cat si pentru magazinele si supermarket-urile de mari dimensiuni. Practibilitatea acestora, acopera nevoile clientilor ce trec pragul magazinelor si supermarket-urilor.

 

✅ In cat timp se livreaza cosurile de cumparaturi pentru magazine si supermarket-uri?

 

Livrarea cosurile de cumparaturi pentru magazine si supermarket-uri se poate realiza in 1-2 zile lucratoare de la momentul confirmarea receptionarii comenzii. Pentru anumite modele de cosuri de cumparaturi, perioada de livrare poate creste cu cateva zile.