Valuta
RON
  • EUR
  • RON

Sfaturi de la profesionisti

Prima pagină Totul pentru magazinul tau Mese pentru casa de marcat

Mese pentru casa de marcat

Mesele pentru casa de marcat sunt un segment vital din mobilarea unui magazin: cu sau fara banda, in tandem sau in U, la un pret bun si de calitate, asigurati-va ca alegeti un model potrivit afacerii dumneavoastra. Este esential sa alegeti dimensiunea potrivita pentru magazinul dumneavoastra, astfel incat sa permiteti clientilor descarcarea facila a cosului, iar casierului scanarea rapida a produselor.

 


Filtre
88 product(s)
«1 2 3»
Page 1 of 3
«1 2 3»
✅ Masa casa de marcat – pentru orice spatiu

 

Pe rafturimetaliceaz.ro sunt disponibile mese pentru case de marcat adaptate afacerii dumneavoastra. Pentru statii reduse, se pot opta pentru masa casa de marcat in forma de U sau tandem cu dimensiuni cuprinse intre 1,2 si 2 metri. Pentru spatiile generoase se poate opta pentru mese cu banda de rulare lunga, ce pot avea dimensiuni cuprinse intre 2 si 3,5 metri. Se poate opta pentru module de mese duble sau tip insula.

 

✅ Mese pentru casa de marcat cu optiuni multiple

 

In functie de modelul dorit, mesele pot include banda de incarcare statica sau rulanta, pot include spatii pentru preluarea produselor. Alte accesorii ce pot fii incluse sunt sporturi pentru POS, tastatura si scanner, carlige sau spatii pentru depozitarea sacoselor, stalpi pentru canal cablu, brate mobile pentru POS sau sertare pentru casa de marcat si monetar.

 

✅ In cat timp se livreaza mesele pentru casele de marcat?

 

Livrarea meselor pentru casele de marcat se poate realiza in 1-2 zile lucratoare de la momentul in care s-a primit comanda. Pentru anumite modele, perioada de livrare poate creste cu cateva zile.