Valuta
RON
  • EUR
  • RON

Sfaturi de la profesionisti

Prima pagină Totul pentru magazinul tau Rafturi legume fructe - Rafturi magazin alimentar

Rafturi legume fructe - Rafturi magazin alimentar

Modelele de rafturi legume fructe sunt o necesitate pentru magazinul tau de produse alimentare!

Investind in rafturi legume, elimini riscul de a avea produse deteriorate pe care nu le cumpara nimeni si care iti afecteaza afacerea.

Rafturi metalice legume fructe sunt realizate dintr-o structura metalica vopsita in camp electrostatic si asigura durabilitatea acestora in timp, iar rafturi legume fructe lemn pot avea chiar și elemente din PAL melaminat si lemn, care confera un design modern si creaza o atmosfera placuta.


Filtre
12 product(s)
«1»
Page 1 of 1
«1»

Lungimea modelelor de rafturi pentru legume si fructe poate fi de 70, 100, 123 sau 133 cm. Sunt prevazute cu sistem de prindere cu orificii duble cu profil rectangular, cu grosime de 2,5 mm DKP, care permite realizarea de tronsoane si fluitizarea traficului prin magazin.

 

In functie de nevoile personale, rafturile legume si fructe cu 2 sau 3 polite pot fi prevazute cu diverse acccesorii si sunt disponibile in mai multe variante ca dimensiuni, gama cromatica, aspect si functionalitate. Politele sunt reglabile pe inaltime si sunt prevazute cu grilaj frontal si lateral.

 

Baza rafturilor are o latime de 50 cm sau 60 cm, politele inclinate au latimea de 40 cm sau 50 cm, respectiv 40 cm, iar pazia superioara metalica este prevazuta cu oglinda. Capacitatea de incarcare a rafturilor de fructe si legume variaza in functie de modelul ales: polita baza 240/250 kg, polite reglabile 100/115 kg, respectiv 100 kg. Capacitatea totala de sustinere este de 340 kg sau 465 kg.

 

Alegerea culorii este foarte importante deoarece aceasta, alaturi de culorile fructelor si legumelor, vor trasmite o stare clientilor care ii va influenta in timpul cumparaturilor.

 

Verdele este o alegere excelenta pentru rafturi legume si fructe pentru ca sugerează voie bună, echilibru, relaxare si va da senzatia de natura. Culorile de mesteacan si nuc produc o senzatie de caldura, liniste, creeaza o atmosfera familiara si, de asemenea, duc cu gandul la natura.

 

✅ Rafturi pentru legume si fructe din metal si lemn

 

Pentru expunerea legumelor si fructelor in magazine si supermarket-uri, poti alege modelul potrivit de rafturi pentru legume si fructe din lemn sau metal. Acestea au o capacitate mare de incarcare si sunt recomandate pentru utilizarea de lunga durata.

 

✅ Gondole din lemn pentru fructe si legume

 

Gondolele pentru fructe si legume sunt sisteme de rafturi de tip insular. Acestea ofera o mai buna accesibilitate clientilor la produse, se pot adapta in spatii comerciale de dimensiuni mari si mici si au un grad ridicat de rezistenta la coroziune.

 

✅ In cat timp se livreaza rafturile de expunere pentru legume si fructe?

 

Livrarea rafturilor de legume si fructe pentru magazine si supermarket se poate realiza in 1-2 zile lucratoare de la momentul confirmarea receptionarii comenzii. Pentru anumite modele de rafturi, perioada de livrare poate creste cu cateva zile