Valuta
RON
  • EUR
  • RON

Sfaturi de la profesionisti

Vezi toate articolele

Toamnă în supermarket

Toamnă în supermarket

V-ați pregătit magazinul pentru sezonul de toamnă? Dacă încă nu ați reușit să vă amenajați magazinul astfel încât să puneți în evidență produsele de toamnă, în acest articol vă oferim câteva idei pentru ca toamna să surâdă tuturor celor care vor intra în magazinul dvs.

Odată cu începerea unui nou sezon, trebuie să prindeți curaj și să începeți noi proiecte. Este momentul ideal pentru a răspunde unor noi provocări, precum aceea de a vă amenaja magazinul astfel încât să creșteți vânzările.

Clienții care intră în magazin ar trebui să observe că acesta este pregătit pentru noul sezon. O modalitate bună de a comunica acest lucru este prin intermediul decorului. Dacă vă gândiți să oferiți magazinului dvs. un aer toamnatic, citiți cu atenție acest articol.

Selectați bine culorile

Culorile în tendință în toamna anului 2019, sunt următoarele: ocru, roșu, bej, violet, chiar albastru și gri. Sunt culori care pot fi combinate într-un mod foarte interesant, realizând combinații contrastante. Căutați imprimeuri cu aceste culori pentru a crea combinații și forme. Din aceste palete și ținând cont de gusturile și preferințele dvs. puteți crea combinații foarte interesante.

Puteți, de exemplu, amplasa în magazinul dvs. rafturi de legume fructe, cu structură metalică vopsită în câmp electrostatic, în aceste combinații de culori. Astfel, veți scoate mai ușor în evidență fructele și legumele specifice toamnei. Dar asta nu e tot.

Frunze și iar frunze

Ori de câte ori ne gândim la o vitrină în sezonul de toamnă, ne vin în minte decorațiunile cu frunze de toamnă, frunze căzute din copaci, flori uscate, culori ocru...

Știm că este un stil clasic, foarte popular, dar puteți face diferența creând mozaicuri și combinații, făcând cărări pe podea, agățându-le de tavan, lipindu-le de ramuri uscate sau amplasându-le printre borcane cu murături sau zacuscă. Este o opțiune ieftină, dar de efect.
Folosiți lăzile de la legume sau fructe

Vitrinele le puteți decora și cu ajutorul lăzilor. Este un element care vă poate ajuta să recreați scene astfel încât să puneți în evidență produsele de sezon. Le puteți umple cu fructe, cu legume, dar și cu bocarne cu conserve pe care, din lipsă de timp, gospodinele nu le mai pot prepara în casă.

Dacă vreți să creați un aspect rustic și vintage, cel mai bine ar fi să optați pentru lăzi de lemn în care puneți frunze naturale.

O altă opțiune este utilizarea de cutii de lemn. Și acestea vă pot ajuta să creați un aspect rustic și vintage, cu accente de toamnă.

Folosiți creioane speciale pentru sticlă

Vitrinele sunt de mare ajutor în promovarea produselor. Pentru a atrage atenția asupra produselor de toamnă din vitrină, puteți desena pe ele tot felul de elemente specifice acestui sezon. Puteți folosi creioane speciale pentru sticlă. La sfârșitul sezonului veți putea șterge foarte ușor sticla pentru a o redecora. Este o opțiune foarte la modă, plină de culoare și ieftină.

Folosiți diverse elemente

O opțiune foarte economică și în trend, este utilizarea cartonului pentru a crea diverse elemente. Este o modalitate foarte bună de a da viață vitrinei dvs. Frunze, copaci... creați o livadă plină cu fructe, creați un fundal abstract.

O singură culoare

În 2018, tendința în ceea ce privește culoarea a fost mult mai izbitoare decât anul acesta, dar totuși nici aceasta nu este deloc rea. Utilizați o gamă de culori din aceeași familie pentru a decora fereastra, pentru a crea un mediu legat complet de o culoare, comunicând puternic tot ceea ce vă transmite culoarea. În acest fel veți putea crea un mediu care va atrage atenția celor care trec prin fața magazinului.

Amplasați standuri speciale cu produse de toamnă în magazin
Este foarte important ca în magazin clienții să găsească mereu fructe și legume proaspete de sezon. De asemenea, este important să nu lipsească conservele de toamnă, așa cum am menționat deja.

Dincolo de asta, este important ca rafturile pe care amplasați borcanele să susțină greutăți mari, având în vedere că pe ele veți amplasa un număr mare de borcane. De exemplu, pe un raft cu capacitate totală de susținere de 560 de kg pot fi amplasate 2240 de borcane de câte 125 g.

Pentru a intra în posesia unor rafturi metalice pentru magazin care să susțină greutăți mari, vă recomandăm să luați legătura cu echipa Rafturi Metalice de la A la Z. Aceasta vă poate pune la dispoziție o gamă variată de rafturi metalice de mijloc, rafturi legume fructe etc.

Datorită acestei echipei și produselor de înaltă calitate pe care vi le poate pune la dispoziție, toamna va fi extrem de bogată în supermarketul dvs. Clienții vor găsi de îndată ce vor intra în magazin, atrași fiind de prezentarea din vitrină, produse variate, specifice acestui sezon minunat.

Așadar, amenajați-vă magazinul ținând cont de sfaturile noastre pentru ca și veniturile să fie pe măsura produselor așezate cu mare pricepere pe rafturile capabile să susțină greutăți mari. Mult succes!

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum