Valuta
RON
  • EUR
  • RON

Sfaturi de la profesionisti

Vezi toate articolele

Rafturi metalice pentru farmacii, benzinărie, plafar...

Rafturi metalice pentru farmacii, benzinărie, plafar...

De ce este atât de important să folosești tipul potrivit de rafturi în spații precum farmacii, benzinării sau plafar, printre altele?

Farmaciile, de exemplu, joacă un rol important în industria medicală, întrucât fac legătura între companiile medicamentoase și consumatorii finali. Farmaciile au profesioniști bine instruiți cărora le este încredințată responsabilitatea importantă de a distribui medicamente fără rețetă sau pe bază de rețetă consumatorilor. Prin urmare, nu trebuie să existe greșeli de amenajare.

Totodată, și magazinele gen plafar sau benzinările sunt importante pentru consumatori. În plafar clienții intră pentru a-și achiziționa diverse produse sau medicamente naturiste și își doresc să le poată observa rapid. Același lucru își doresc și când intră într-o benzinărie. În timp ce plătesc plinul de benzină făcut la mașină aruncă o privire și la produsele de pe raft. Dacă produsele nu sunt aranjate în mod corespunzător nu vor atrage atenția acestora. Și clienții vor pleca fără să cumpere vreun produs.

Proiectarea rafturilor din astfel de spații ar trebui, prin urmare, să facă viața mai ușoară și mai eficientă atât angajaților, cât consumatorilor. Modalitatea de amenajare a spațiului și cea de configurare a rafturilor parcurg un drum lung pentru a le asigura clienților asta.

Dacă vânzările au scăzut sau rafturile sunt pur și simplu depășite, ar putea fi nevoie de unele noi cu design modern. Cu toate acestea, înainte de a face o schimbare, există câteva considerente de reținut.

Un aspect de luat în considerare este cel privind categoriile de produse din magazin. Este important să vă asigurați că produsele sunt împărțite pe categorii, că există spațiu suficient între mărci și că există suficient contrast între produse.

În continuare, luați în considerare cum se simt clienții. Simt că pot găsi o varietate de produse? Sunt încrezători că vă concentrați mai mult pe nevoile lor și nu pe interesele comerciale?

În al treilea rând, nu este nimic mai rău decât un expozant dezorganizat. Asigurați-vă că pe raft se pot expune produsele în mod organizat, întrucât asta îi va face pe clienți să le observe mai repede.

În cele din urmă, luați în considerare posibilitatea de a expune în siguranță produsele, fără a împiedica clientul să le vadă și să le cumpere. Alegerea unor rafturi cu design inovativ poate fi o foarte bună idee și chiar poate crește vânzările atunci când sunt de cea mai bună calitate.

Având în vedere aceste lucruri încercați să amenajați un spațiu funcțional care să determine clienții să intre în interior. Iată factorii pe care trebuie să-i luați în considerare în ceea ce privește rafturile:

Factorul 1: Utilizarea spațiului

De multe ori, farmaciile, de exemplu, trebuie să profite cât mai puțin de spațiul pe care îl au, care constă în împărțirea zonei pentru depozitarea stocului de medicamente. Găsirea soluției potrivite pentru depozitarea eficientă a stocului poate pune oricui la încercare abilitățile de rezolvare a problemelor. Cu toate acestea, puteți crea un spațiu diferit prin modul în care maximizați spațiul farmaciei. Același lucru este valabil și pentru unități precum plafar și benzinărie.

Modul de amplasare a rafturilor va stabili cât de ușor se vor desfășura operațiunile în unitatea dvs. Acesta este motivul pentru care modul de utilizare a spațiului este una dintre cele mai importante, deoarece poate asigura o întrerupere minimă și poate oferi un potențial maxim de afișare a produselor.

Factorul 2: Vizibilitate

Posibilitatea de a vedea și de a lua diferite tipuri de medicament este o necesitate în toate farmaciile, motiv pentru care vizibilitatea ușoară este crucială atunci când alegeți rafturile potrivite pentru spațiul dvs. Aceasta înseamnă că rafturile nu trebuie să fie prea adânci pentru a nu se pierde farmaciștii în acest proces. Cu cât expunerea medicamentelor este mai precisă, cu atât vizibilitatea este mai mare. În privința produselor de plafar sau benzinărie se întâmplă la fel.

Factorul 3: Accesibilitate

Accesul ușor la inventarul farmaciei este esențial, deoarece poate determina eficiența întregii practici medicale în sine, astfel încât asigurarea unui sistem de depozitare neînghesuit și bine organizat este esențială. Nu numai că va fi mai bine pentru farmaciștii care trebuie să ia rapid produsele de pe raft, dar limitează și riscurile de a încurca medicamentele.

Într-un magazin de tip plafar sau într-o benzinărie, cu cât produsele sunt mai la îndemâna clienților, cu atât le vor atrage mai mult atenția, acestea putându-se chiar transforma în cumpărături din impuls.

Factorul 4: Mutarea produselor

Unul dintre factorii decisivi care pot influența fluxul de lucru în spații precum sunt farmaciile îl constituie mișcarea medicamentelor. Unele stocuri, în special medicamentele fără prescripție medicală se vând mai repede decât altele. Acesta este motivul pentru care alegerea unor rafturi cu design deschis este importantă, deoarece permite înlocuirea mai rapidă a medicamentelor lipsă.

Deschiderea unei farmacii, a unui magazin de tip plafar, a unei benzinării sau al oricărui tip de unitate comercială nu este o decizie pe care o puteți lua ușor. Deși nu o chestiune facilă, vă puteți simplifica munca plasând rafturi metalice cu un design potrivit pentru a spori eficiența afacerii dvs.

Dacă veți lua legătura cu experții de la Rafturi Metalice de la A la Z veți primi cele mai bune sfaturi privind amenajarea unui spațiu comercial, dar și șansa de a achiziționa rafturi metalice de cea mai bună calitate, destinate diferitelor tipuri de afaceri. Succes!

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum