Coșul meu

0 produse
Prima pagină Sfaturi de la profesionisti

Sfaturi de la profesionisti

Unde așezi produsele în magazin pentru a vinde mai mult

Cu toții știm că maniera de plasare a produselor în magazine are o mare importanță. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării. În plus, în ultimul deceniu toate studiile de merchandising ne indica importanta  plasamentului produselor si analizează chestiunile legate de creșterea vânzărilor în magazine. Modalitatea de plasare a produselor trebuie să fie unul dintre lucrurile fundamentale pe care trebuie să le aibă în vedere un bun antreprenor.

Citește în continuare →

Cum să procedezi pentru ca produsele să se vadă pe rafturi repede

După luni de muncă neobosită, un manager de marketing a câștigat în cele din urmă un loc pe raftul  unui comerciant cu amănuntul. Pentru a sărbători această realizare, a mers la magazin pentru a vedea roadele efortului său. În ciuda căutării fiecărui colț timp de cincisprezece minute,  nu a reușit să găsească produsul. S-a enervat când și-a dat seama că el se afla pe un raft în partea din spate a magazinului. Este normal. Dacă el nu l-a putut găsi, nici clientul nu avea cum să o facă.

Citește în continuare →

Cum menții rafturile din magazin organizate

În acest articol vom vorbi despre modalități de a păstra rafturile magazinelor, bine ordonate, organizate și aprovizionate. Dacă produsele și mărfurile tale sunt dezordonate sau dificil de luat, deoarece stocul a fost mutat sau împins în spate, clienții tăi vor părăsi magazinul pentru a merge la concurență.

Citește în continuare →

Cum deschizi un magazin de cartier

Cum deschizi un magazin de cartier Deschiderea unui magazin de cartier poate fi o bună idee, deoarece din cauza comodității și confortului oferit, acest tip de magazin este apreciat de către cei care nu locuiesc în apropierea supermarketurilor sau hipermarketurilor sau nu suportă aglomerația din acestea.


Lucruri necesare pentru deschiderea unui magazin de cartier

Citește în continuare →

Avantajele utilizării rafturilor metalice și sistemelor de depozitare

Lipsa de spațiu este o mare problemă cu care se confruntă mulți oameni. Utilizarea adecvată a spațiului și necesitatea de a maximiza spațiul disponibil au devenit foarte importante, în special în depozite, magazine de vânzare cu amănuntul, printre altele.

Citește în continuare →

Adevărul despre rafturile metalice industriale

Rafturi metalice industriale constituie unul dintre cele mai puternice tipuri de rafturi eficiente din punct de vedere al spațiului, dar și rezistente pe care le puteți achiziționa pentru depozitarea produselor dvs.

Citește în continuare →

Tipuri de rafturi de care ai nevoie în afacerea ta

Trăim vremuri nu tocmai ușoare. Locurile de muncă bine plătite sunt puține, stresul este foarte mare, orarul fix este extrem de incomod. Ținând de aceste inconveniente, cu siguranță te-ai gândit că ar fi timpul să îți creezi propria afacere, să devii propriul șef, să-ți faci propriul program etc.

Citește în continuare →

De ce este nevoie pentru a deschide un supermarket sau magazin alimentar

Când începeți o afacere, cum ar fi înființarea unui magazin alimentar sau deschiderea unui supermarket, trebuie să țineți cont de numeroase consumabile și echipamente care trebuie achiziționate pentru a organiza cât mai eficient magazinul și a îmbunătăți cât mai mult experiență clienților aflați în căutarea unor produse de calitate.

Citește în continuare →
Pagina 1 din 1
«1»