Coșul meu

0 produse

Sfaturi de la profesionisti

Prima pagină Sfaturi de la profesionisti

Sfaturi de la profesionisti

Vânzări sezoniere: cum poate avea un brand succes pe tot parcursul anului, vânzând șase luni pe an

Dacă există o genă antreprenorială, fără nicio îndoială surorile Lisa Kalberer și Allison Hottinger o au.

Citește în continuare →

Alerte de stocuri: Ce sunt ele și cum se poate beneficia de ele?

Realizarea corespunzătoare a managementului stocurilor este din ce în ce mai importantă pentru brandurile cu mai multe magazine și o abordare multicanal a vânzărilor.

Citește în continuare →

Idei de campanie de promovare pentru a stimula vânzările de sărbători

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, dacă vreți să atrageți clienții, puteți apela la modalități mai creative, personalizate în funcție de client, care vă vor promova magazinul, fără un buget foarte mare.

Citește în continuare →

Cumpărături de sărbători: modul în care retailerii pot satisface cumpărătorii care caută idei de cadouri de ultimă oră

În calitate de retaileri, cumpărăturile din preajma sărbătorilor pot să vă surprindă - așa cum îi pot surprinde și pe clienți.

Citește în continuare →

Cum să-i transformați pe cumpărătorii sezonieri în clienți permanenți

Se spune că timpul înseamnă bani. În perioada sărbătorilor în special, retailerii fac bani într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Citește în continuare →

Decorațiuni de Crăciun în magazine

Mai sunt doar câteva săptămâni până la Crăciun. Sunteți pregătiți pentru Crăciun? Sezonul cel mai frumos și poate cel mai bun din punct de vedere al vânzărilor va sosi în scurt timp. Am putea spune că numărătoare inversă poate începe. V-ați gândit ce o să faceți anul acesta în această minunată perioadă a anului? V-ați gândit cum o să vă decorați magazinul pentru Crăciun? Dacă nu știți cum să decorați magazinul pentru această sărbătoare dragă tuturor, nu vă faceți probleme, vă oferim noi câteva soluții.

Citește în continuare →

Masa pentru casa de marcat- cu sau fără bandă

Trăim într-o perioadă cu un ritm extrem de alert. Timpul zboară cu repeziciune, furându-ne clipe prețioase, dar și răbdarea. Facem totul pe repede înainte, ne dorim totul aici și acum, încercând să luptăm în felul nostru contra timpului necruțător.

Citește în continuare →

Toamnă în supermarket

V-ați pregătit magazinul pentru sezonul de toamnă? Dacă încă nu ați reușit să vă amenajați magazinul astfel încât să puneți în evidență produsele de toamnă, în acest articol vă oferim câteva idei pentru ca toamna să surâdă tuturor celor care vor intra în magazinul dvs.

Citește în continuare →

Știați că anotimpul rece vă schimbă obiceiurile de cumpărare făcându-vă mai egoiști?


Vremea are un impact direct asupra comportamentului consumatorilor. Toate companiile sunt conștiente de faptul că schimbarea neașteptată a condițiilor meteorologice are impact asupra vânzărilor. O iarnă mai caldă decât de obicei, o primăvară sau o vară mai rece și mai ploioasă decât se așteaptă fac ca firmele să se confrunte cu schimbări în ceea ce privește vânzările, precum și în comportamentele consumatorilor sau în condițiile de operare.

Citește în continuare →

Chei ale neuromarketingului pentru a cuceri consumatorul

În fiecare zi se realizează tot mai multe studii care dezvăluie cheile neuromarketingului de care puteți profita pentru a cuceri și a atrage mai mulți consumatori pentru a vinde mai multe produse sau servicii.

Citește în continuare →
Pagina 1 din 3
«1 2 3»