Valuta
RON
  • EUR
  • RON

Sfaturi de la profesionisti

Vezi toate articolele

Adevărul despre rafturile metalice industriale

Adevărul despre rafturile metalice industriale

Rafturi metalice industriale constituie unul dintre cele mai puternice tipuri de rafturi eficiente din punct de vedere al spațiului, dar și rezistente pe care le puteți achiziționa pentru depozitarea produselor dvs.

Rafturile metalice pot fi deschise, de tip high-rack etc. Există multe avantaje evidente, și poate unele mai puțin evidente. Există, de asemenea, câteva puncte cu care ar trebui să fiți la curent: oxidare, coroziune, daune - dar acestea sunt aspecte solvabile și nu ar trebui să vă împiedice să utilizați rafturile metalice. Rafturi metalice industriale sunt:

Versatile: există diverse modele de rafturi metalice. Luând legătura cu reprezentanții noștri puteți intra, de exemplu, în posesia unor rafturi high-rack cu strucură metalică modulară, ce reprezintă soluția perfectă pentru depozitarea facilă și optimă a produselor, fie că este vorba de europaleți sau marfă ambalată divers. Gama de rafturi este extrem de variată, capacitatea de de stocare mare, iar posibilitățile de interconectare mari. Aceste aspecte le-au transformat în cele mai căutate produse din întreaga lume.

Spațiu eficient: Rafturi metalice vă oferă mai mult spațiu în orice zonă. Puteți stoca în partea de sus sau în lateral. Puteți beneficia de rafturi la diferite nivele. Asigurați-vă că țineți cont instrucțiunile privind greutatea suportată de rafturi și nu le supraîncărcați.

Ușor de asamblat. Rafturile metalice vin adesea în bucăți și au nevoie de asamblare. Le veți putea ansambla cu ușurință urmând instrucțiunile care sunt foarte simple. Ansamblarea lor este ușoară deoarece ele sunt realizate prin îmbinarea mai multor subansamble: picior raft, traverse, conector de adâncime, polițe, fiecare din aceste subansamble fiind oferite într-o gama variată de modele și dimensiuni, astfel încât produsul finit să răspundă perfect cerințelor dvs. (dimensiuni, mod de încărcare/descărcare, greutate acceptată etc)

Durabile: Rafturile metalice industriale pot rezista la temperaturi extreme, precum și la uzura stivuitoarelor și dispozitivelor de preluare a comenzilor, având în vedere că structura lor este din metal vopsit în câmp electrostatic, tratat termic pentru îmbunătățirea rezistenței la torsiune, încovoiere, rupere etc.

De asemenea, datorită calității materialele din care sunt fabricate rezistă bine la coroziune și oxidare.

Deschise. Rafturi metalice oferă un spațiu deschis pentru o vizualizare ușoară a produselor, făcând produsele mai accesibile. Rafturile metalice vă permit să aranjați cutiile astfel încât să fie ușor accesibile celor care preia comenzile. Inventarierea produselor se poate face rapid, deoarece totul este la vedere, iar mărfurile deteriorate sunt ușor de identificat. Puteți vedea orice cutie zdrobită sau produse nepotrivite. Toate acestea echivalează cu locuri de muncă mai eficiente și cu o creștere a productivității.

Eficiente din punct de vedere al costurilor. Rafturile metalice sunt printre cele mai puțin costisitoare soluții pentru depozitarea produselor. Deoarece există atât de multe tipuri, puteți alege rafturile potrivite pentru bugetul dvs. Intrând pe Rafturimetaliceaz.ro veți avea ocazia să vă alegeți întotdeauna rafturi de cea mai bună calitate, care corespund nevoilor voastre.

În concluzie, dacă aveți nevoie de rafturi cu formă și structură deschisă, pentru ca marfa din depozitul dvs. să fie cât mai vizibilă posibil pentru a identifica diferite erori de organizare, amplasare și eventuale produse deteriorate, cea mai bună soluție este să optați pentru rafturile metalice industriale din oferta noastră.

În plus, structura lor deschisă va oferi o bună ventilație dacă produsele pe care le dețineți trebuie menținute la o anumită temperatură și perfect ventilate. Acest lucru va contribui la păstrarea lor în stare perfectă o mai lungă perioadă de timp.

Totodată, datorită rafturilor pe care vi le oferim puteți mări spațiul de depozitare și evita dezordinea. Buna organizare vă va permite să măriți spațiul de stocare a diverselor articole, materii prime sau instrumente de lucru.

După cum puteți observa, rafturile metalice industriale au o serie de beneficii deloc de neglijat. Din acest motiv, este bine să țineți cont dacă vreți ca procesele de logistică și stocare să funcționeze 100%. În plus, utilizând rafturile pe care vi le punem la dispoziție în magazinul nostru online veți reuși să diminuați cât de poate de mult majoritatea erorile frecvente în activitățile pe care le veți executa.

Contactați-ne pentru a vă oferi consultanță specializată pentru ofertare, astfel încât rafturile oferite să corespundă întru totul necesităților dvs.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum