Valuta
RON
  • EUR
  • RON

Sfaturi de la profesionisti

Prima pagină Totul pentru magazinul tau Rafturi metalice de perete - Rafturi metalice magazin

Rafturi metalice de perete - Rafturi metalice magazin

 

                 

Rafturile metalice de perete reprezinta una din cele mai importante piese de mobilier din cadrul oricarui magazin fizic. Aceste tipuri de rafturi pot fi folosite atat in spatiile unde se comercializeaza produse alimentare,medicamente, cosmetic, cat si acolo unde se vand produse nealimentare, precum decoratiuni si piese de mobilier, obiecte din ceramica, piese auto etc. Spre deosebire de rafturile din lemn sau din plastic, rafturile metalice au capacitati mai mari de sustinere si sunt mai flexibile din punct de vedere al posibilitatilor de personalizare, datorita modularitatii lor.


Filtre
24 product(s)
«1»
Page 1 of 1
«1»
✅ Rafturi metalice pentru orice spatiu

 

Utilizarea rafturilor metalice disponibile pe site-ul rafturimetaliceaz.ro este foarte variata. Acestea pot fi folosite in hypermarket-uri, supermarket-uri, benzinarii, farmacie, magazine naturiste, florarii, magazine de bricolaj, magazine de haine etc.

 

✅ Modele de rafturi metalice diverse

 

In functie de dimensiunea produselor listate si nevoile fiecarui magazin in parte, rafturile pot fii configurate cu 2 – 4 polite de diverse dimensiuni, pot fi dotate cu garlice ce pot sustine greutati considerabile.

 

✅ In cat timp se livreaza rafturile metalice?

 

Livrarea rafturilor metalice in 1-2 zile lucratoare de la momentul in care s-a primit comanda. Pentru anumite modele de rafturi, perioada de livrare poate creste cu cateva zile.