Valuta
RON
  • EUR
  • RON

Sfaturi de la profesionisti

Prima pagină Totul pentru magazinul tau Rafturi metalice de mijloc - Rafturi metalice magazin

Rafturi metalice de mijloc - Rafturi metalice magazin

 

Modelele de rafturi magazin sunt o practica foarte efecienta de organizare a spatiului, indiferent de marimea acestuia. Ele pot fi intalnite chiar si în farmacii, în plafar sau în multe alte magazine care comercializează decorațiuni, piese de mobilier, piese auto sau chiar haine.

 

Pentru a-ti gestiona eficient magazinului si a creste numarul vanzarilor, opteaza pentru rafturi metalice de mijloc.  Avand polite pe ambele parti, permit expunerea unei cantitati duble de produse la un pret per raft mai mic si ofera mai mult spatiu. Astfel, magazinul va arata aerisit si organizat, iar clientii se vor bucura de cumparaturi intr-o atmosfera placuta si relaxanta.


Filtre
46 product(s)
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»

Datorita capacitatii mari de sustinere, a modularitatii rafturilor si a posibilitatilor nenumarate de personalizare prin adaugarea diferitelor tipuri de elemente, rafturile magazin de mijloc (tip gondola) reprezinta produsul ideal pentru orice spatiu comercial.

 

Modelele de rafturi supermarket au structura metalica vopsita in camp electrostatic, cu polita de baza cu latimea de 40 sau 50 cm si capacitate de la 220 pana la 300 kg, si 6 polite reglabile de 30 sau 40 cm sau 8 polite reglabile de 30 sau 40 cm cu capacitate de 85 sau 100 kg. Politele sunt ramforsate pentru a sustine greutati mari si pot fi dispuse orizontal sau inclinate. Capacitatea totala de sustinere a rafturi magazin alimentar variaza intre 770 si 1300 kg.

 

Rafturile metalice gondola de capat sunt realizate din aceeasi structura metalica, cu polita de baza cu latimea de 40 sau 50 cm si capacitate de la 220 pana la 300 kg si 3 polite reglabile de 30 sau 40 cm sau 4 polite reglabile de 30 sau 40 cm cu capacitate de 85 sau 100 kg. Capacitatea totala de sustinere variaza intre 475 si 650 kg.

 

Politele sunt prevazute cu suporti pentru etichete iar rafturile pot fi personalizate cu diverse accesorii sau in diferite culori la solicitarea clientilor.

 

Organizandu-ti magazinul cu rafturile pentru magazin de mijloc, creezi un mediu aerisit si relaxant pentru cumparatori care vor fi tentati sa petreaca mai mult timp si sa cumpere mai multe produse.

 

✅ Rafturi magazin si supermarket – diverse modele

 

Pe rafturimetaliceaz.ro ai la dispozitie o gama variata de modele de rafturi pentru magazin si supermarket. In functie de spatiul ce trebuie amenajat iti oferim cele mai bune solutii pentru a amenaja eficient spatial.

 

✅ Rafturi gondola adaptate pentru orice spatiu

 

Rafturile gondola, cunoscute si sub denumirea de rafturi de mijloc pot fi utilizate atat in spatii cu suprafete reduse cat si in spatii mari. Acestea au lungimi ce variaza intre 70 si 100 cm si pot include intre 3 si 8 polite. Fiecare raft poate sa sustina greutati cuprinse intre 85 si 100 de Kg per raft.

 

✅ In cat timp se livreaza rafturile pentru magazine si supermarket?

 

Livrarea rafturilor pentru magazine si supermarket se poate realiza in 1-2 zile lucratoare de la momentul confirmarea receptionarii comenzii. Pentru anumite modele de rafturi, perioada de livrare poate creste cu cateva zile.