Valuta
RON
  • EUR
  • RON

Sfaturi de la profesionisti

Vezi toate articolele

Cum menții rafturile din magazin organizate

Cum menții rafturile din magazin organizate


Ei vor ieși din magazin cu ideea că magazinul tău este dezordonat și dezorganizat chiar dacă este vorba doar de unul sau două rafturi care ar putea să nu arate cel mai bine (și chiar dacă cel mai probabil un client a împins acele produse în spate). Magazinul tău = vina ta. Dar nici despre personal nu vor avea o părere mai bună. .


Păstrarea rafturilor ordonate a reprezentat mereu un proces consumator de timp. În trecut trebuia să îți pui echipa să meargă constant printre rafturi, să aprovizioneze rafturile cu produse ori de câte ori rafturile se goleau. De asemenea, trebuia să îi pui pe angajați să tragă produsele din spate în față și să le așeze pe rafturi astfel încât să fie mereu la îndemână clienților dornici să le cumpere.


Chiar dacă mulți comercianți cu amănuntul cred în continuare că trebuie procedat în acest fel, nu este adevărat. Există tot felul de accesorii pentru rafturile de tip gondolă și îmbunătățiri în ceea ce privește tehnologia rafturilor pentru a ușura sarcinile angajaților (sau a elimina complet aceste sarcini).


Cum păstrezi rafturile din magazin organizate?


Când te gândești la cum să menții rafturilor ordonate și organizate, poate ți se pare un lucru complicat, dar este foarte simplu. Elaborează un plan cu privire la cea mai eficientă modalitate de a-ți comercializa produsul, pentru a profita de accesoriile de merchandising disponibile pe piață, care sunt eficiente din punct de vedere al costurilor, apoi planifică-ți munca în magazin pentru a menține produsele organizate.


Beneficiile vor depăși cu mult costurile și, în mod realist, vei înregistra mai puține pierderi. Reține că un magazin bine organizat va atrage întotdeauna atenția spre deosebire de unul dezorganizat și murdar.


De câte ori nu ai ieșit dintr-un magazin frustrat pentru că nu ai putut găsi ceea ce căutai din cauza rafturilor dezorganizate și murdare? O astfel de situație îți poate afecta magazinul mai mult decât crezi. Însă, dacă le organizezi în mod eficient, în cele din urmă vei face mai mulți bani.


De asemenea, reține că este important să alegi metoda corectă sau rafturi metalice de o anumită dimensiune ținând cont de elementele afișate. Produsul va fi comercializat mai eficient dacă vei alege raftul potrivit în funcție de categoria sa.


De exemplu, dacă vrei să expui diverse produse de panificație, este indicat să alegi rafturi pâine din lemn. Echipa Rafturi Metalice de la A la Z îți pune la dispoziție rafturi cu structură din lemn și pal melaminat, susținută de elemente din metal vopsit în câmp electrostatic pentru a asigura o rezistență sporită în timp fără a afecta aspectul rafturilor.


Aceste rafturi sunt potrivite pentru expunerea pâinii și produselor de brutărie, panificație în market și supermarket.


De asemenea, în cazul că vrei să expui legume și fructe, echipa noastră îți pune la dispoziție rafturi de legume-fructe. În magazinul nostru vei găsi diverse modele de rafturi metalice penru uz comercial. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri în magazinul nostru și să le alegi.


Atunci când le alegi, gândește-te la mărimea și cantitatea produselor afișate. Ajustarea dimensiunii rafturilor la produsele expuse este cel mai important lucru de luat în considerare.


Menținerea mărfurilor într-o manieră frumoasă și elegantă este întotdeauna o provocare pentru comercianții cu amănuntul, este adevărat, dar este imperios necesară. Echilibrarea costurilor forței de muncă între serviciul pentru clienți și managementul produselor este, de asemenea, un factor important în magazinele de vânzare cu amănuntul. Există multe opțiuni pe care mulți dintre comercianții cu amănuntul nu le iau în considerare atunci când comandă rafturi de tip gondolă, ceea ce poate face diferența în ceea ce privește aspectul produselor expuse și costurile de menținere a acestora. Orice lucru contează atunci când vine vorba de maniera de organizare a produselor pe rafturi. Cu cât este mai atractivă, cu atât șansa de a-i face pe clienți să cumpere este mai mare.


Așadar, ține cont de sfaturile noastre, dacă vrei ca afacerea ta să se dezvolte mai repede decât te-ai fi așteptat.
 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum