Valuta
RON
  • EUR
  • RON

Sfaturi de la profesionisti

Vezi toate articolele

Designul magazinului atrage într-adevăr clienții?

Designul magazinului atrage într-adevăr clienții?

Magazinul este un element foarte important în comunicarea cu clienții dvs., adică este adesea cartea de vizită și primul lucru pe ar trebui să-l prezentați unui nou client pentru a vă cunoaște afacerea. Nu este imaginea primul lucru care atrage clientul către un produs sau o afacere nouă? Ei bine, în afacerea dvs. este la fel.

Cum să aveți grijă de design, astfel încât să fie atractiv pentru clienții dvs.?

Designul face parte din strategia dvs. Existența unei strategii clare se va reflecta în magazin și va atrage mai mulți clienți potențiali.

Începeți cu identitatea corporativă, definiți formele, fonturile și culorile care vor face parte din imaginea dvs.: etichetă, carduri, broșuri, site, profiluri de social media, sacoșe, articole publicitare... Cu cât se repetă mai mult brandul dvs., cu atât clienții își vor aminti mai ușor de el.

Definiți spațiul pentru clienții dvs. amintindu-vă că cel mai important lucru este ca produsele dvs. să se adapteze acestui spațiu. Alegerea mobilierului potrivit este foarte importantă; încercați să fiți versatili, să alegeți rafturi metalice care vă permit să expuneți tot felul de produse. Țineți cont de mărimea articolelor, a ambalajului, care poate fi văzut clar, pe care clientul îl are la îndemână etc.

Nu uitați de experiența de cumpărături. La nivel vizual, aveți grijă de alegerea fiecărui material, culoare și textură: podele, pereți, tavane, contoare, vestiare, rafturi, vitrine ... Este important ca fiecare element să scoată în evidență brandul, dar să fie și suficient de rezistent. În plus, încercați să stimulați toate simțurile clientului: miros, auz, atingere și chiar gust. Faceți-l să-și amintească nu numai de cât de bine îl serviți, ci și de cât de confortabil este magazinul dvs.

Eficiență în primul rând: un magazin cu o abordare energetică proastă vă poate distruge marja de profit. Gândiți-vă încă din prima zi la confortul clienților, dar folosind energia într-un mod rațional. Iluminatul este esențial, așa că nu priviți doar investițiile pe termen scurt, ci economiile pe termen lung. Modul în care iluminați rafturile metalice pe care sunt expuse produsele, joacă un rol esențial în observarea acestora și transformarea în cumpărături.

Mediul îi va face să revină în magazinul dvs.: aveți grijă de mediu, arătându-le clienților cum pot utiliza produsul dvs. Într-un magazin de modă este ușor, folosiți manechine; dar aproape orice produs poate fi afișat diferit: dacă vindeți conserve, prezentați rețete; dacă vindeți obiecte decorative, arătați-le cum vor sta în camera de zi a unei case; dacă vindeți articole hardware oferiți-le un spațiu pentru a încerca instrumentele...

Ce ziceți de site-ul dvs.? Există multe magazine care au realizat designul site-ului fără a ține cont de identitatea lor corporativă din magazinul fizic. Atenție! Dacă primul dvs. contact cu clientul se află în magazin, al doilea sau al treilea poate fi online, atât pe site, cât și pe rețelele de socializare.

De unde începeți?

După ce vă dați seama că magazinul dvs. are nevoie de o reamenajare sau de o „retușare”, apelați la sfatul unor profesioniști.

Este posibil să vreți să faceți unele modificări pe cont propriu, dar veți avea nevoie de ajutor pentru a defini care este obiectivul și cum să planificați investiția dvs. Rafturi Metalice de la A la Z vă poate oferi cele mai bune sfaturi privind amenajarea magazinului astfel încât să îmbunătățiți experiența clienților. În plus, vă poate oferi rafturi metalice pentru magazin la prețuri foarte avantajoase, investiția fiind în felul acesta una înțeleaptă.

Rafturile pe care vi le oferim vă pot ajuta să dați interiorului magazinului un aspect deosebit, iar vânzările să crească simțitor.

Nimic nu este mai plăcut pentru un consumator decât să intre într-un magazin foarte bine organizat, care îi permite să găsească cu ușurință produsele dorite și să observe produse noi, care îi pot fi de folos.

Echipa noastră vă poate ajuta să începeți de la zero, oferindu-vă nu doar rafturi metalice, ci și case de marcat, coșuri de cumpărături și multe alte accesorii necesare amenajării unui magazin. De asemenea, vă poate ajuta să vă dați seama ce anume aveți nevoie pentru magazinul dvs. pentru ca acesta să se transforme într-o afacere înfloritoare.

Așadar, dacă credeți că designul magazinului dvs. nu atrage clienții, noi, cei de la Rafturi Metalice de la A la Z, vă stăm la dispoziție cu produse de cea mai bună calitate pentru a vă atinge obiectivul în cel mai scurt timp.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum