Valuta
RON
  • EUR
  • RON

Sfaturi de la profesionisti

Vezi toate articolele

Tipuri de rafturi de care ai nevoie în afacerea ta

Tipuri de rafturi de care ai nevoie în afacerea ta

Trăim vremuri nu tocmai ușoare. Locurile de muncă bine plătite sunt puține, stresul este foarte mare, orarul fix este extrem de incomod. Ținând de aceste inconveniente, cu siguranță te-ai gândit că ar fi timpul să îți creezi propria afacere, să devii propriul șef, să-ți faci propriul program etc.

Dacă o astfel de idee ți-a trecut prin minte și ai și posibilitatea de a o pune în aplicare, îți recomandăm să nu eziți să începi afacerea mult dorită.

O afacere bine pusă la punct și administrată în mod corespunzător te poate ajuta să-ți schimbi viața în mod surprinzător.

Important este însă să-ți dai seama ce fel de afacere ți se potrivește. De asemenea, este important să faci un studiu de piață și să vezi ce afacere ar fi mai fezabilă. După ce îți dai seama trebuie să-ți faci un bun plan de afaceri și să te întocmești o listă cu toate elementele necesare pentru buna organizare a afacerii.

De exemplu, dacă ai de gând să-ți deschizi un magazin trebuie să iei în calcul toate elementele necesare pentru ca acesta să funcționeze fără probleme.

De exemplu, atunci când vrei să-ți deschizi un magazin printre primele lucruri la care trebuie să te gândești sunt rafturile. Rafturile au un rol esențial în organizarea corespunzătoare a spațiului de care dispui. Alegerea lor nu este tocmai ușoară, dar în această privință nu trebuie să-ți faci griji, fiind îți vom da un pont. Îți vom spune ce tipuri de rafturi ai nevoie pentru afacerea ta.

Rafturi metalice Lite

Această gamă de rafturi cuprinde rafturi metalice de perete sau de mijloc (gondole) potrivite pentru tine, dacă ești în căutarea unor rafturi pentru magazin la un preț convenabil. Rafturile sunt fabricate din tablă de oțel de cea mai bună calitate, vopsită în câmp electrostatic, au brațe ranforsate care pot susține greutăți de până la 45 kg. Polițele rafturilor pot susține o greutate de 180 kg pe bază.

Rafturile din această gamă ar fi alegerea perfectă pentru tine dacă vrei să deschizi un minimarket, un market de cartier, un salon de coafură etc. Aceste rafturi susțin marfă voluminoasă dar nu foarte grea. În plus, având în vedere că au prețuri avantajoase iar aspectul lor este unul profesional, pot fi exact ce ai nevoie pentru a ieși în câștig.

Rafturi metalice de perete

Dacă plănuiești să-ți deschizi un magazin în care să comercializezi produse alimentare sau nealimentare, atunci ai nevoie numaidecât de rafturi metalice de perete. Acestea îți vor da posibilitatea să expui și să depozitezi produsele în mod eficient.

Având în vedere că au capacitate mare de susținere, că pot fi personalizate prin adăugarea diferitelor elemente, aceste rafturi pot fi montate în orice spațiu comercial.

Odată achiziționate le vei putea amplasa astfel încât să obții o capacitate maximă de expunere și să acoperi perfect spațiul pe care îl ai.

Rafturi pentru legume-fructe

Dacă plănuiești să deschizi un minimarket, vei avea nevoie și de rafturi pentru legume fructe. Însă nu orice fel de rafturi ci de cea mai bună calitate. De exemplu, poți opt pentru rafturi cu structură metalică vopsită în câmp electrostatic, foarte rezistentă în timp și care nu afectează aspectul rafturilor, fie poți opta pentru rafturi cu structură metalică dar combinată cu elemente din pal melaminat și lemn. Acestea din urmă au o eleganță aparte și un design deosebit.

Rafturi din lemn pentru pâine

Dintr-un market sau supermarket nu pot lipsi rafturile pentru pâine. Acestea le poți utiliza cu precădere la expunerea de pâine și produse de brutărie, panificație. Au structură din lemn și pal melaminat susținută de elemente din metal vopsit în câmp electrotastic pentru rezistență în timp și pentru a nu afecta aspectul rafturilor.

Datorită faptului că structura predominantă este din lemn și pal vei putea expune și păstra în condiții optime produsele. În plus, te vei putea bucura de rafturi cu o eleganță aparte care se vor încadra perfect în orice spațiu comercial.

Acum că ai aflat ce tipuri de rafturi ai avea nevoie în afacerea ta, îți recomandăm să nu iei o decizie până când nu îți faci un bun plan de afaceri și îți dai seama care este calea pe care trebuie să o urmezi pentru a avea succces.

După ce îți dai seama care este calea pe care trebuie să mergi nu trebuie decât să intri în lumea numită Rafturi metalice de la A la Z, căci acolo vei găsi totul pentru magazinul tău. Succes!

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum