Valuta
RON
  • EUR
  • RON

Sfaturi de la profesionisti

Prima pagină Totul pentru magazinul tau Rafturi din lemn pt paine

Rafturi din lemn pt paine

Painea este unul dintre cele mai cautate alimente in randul romanilor! Fiind atat de cautata, aceasta are nevoie de un spatiu optim de depozitare si etalare in fata cumparatorilor. De aceea, este important sa-ti expui produsele de brutarie si panificatie strategic si placut vizual pentru client utilizand rafturi paine.

 

Modelele de rafturi pentru paine te ajuta sa-ti organizezi raionul de brutarie logic si va atrage mai multi cumparatori. Daca produsele sunt asezate vizibil si pe categorii, vor eficientiza experienta clientiilor in timpul cumparaturilor. Astfel, acestia vor dori sa se intoarca in magazinul tau sa-si achizitioneze painea.

 

Filtre
8 product(s)
«1»
Page 1 of 1
«1»

Poti alege rafturi paine lemn ce au o structura rezistenta metalica vopsita in camp electrostatic si PAL care asigura expunerea si pastrarea in conditii optime a produselor, oferind, totodata, un design modern si o eleganta ce se incadreaza perfect in orice context.

 

Culorile calde de bej si maro ale modelelor de rafturi din lemn transmit o stare de caldura, familiaritate, stabilitate, fiind asociata si cu mesele in familie unde painea este de nelipsit. Aceste culori ies in evidenta printre toate culorile din magazinele moderne, astfel ca ii vor ghida pe clienti spre raionul de paine.

 

In functie de nevoile tale, poti alege dintre rafturi paine cu inaltimea de 220 sau 230 cm, cu baza de tip cos sau dulap si polite reglabile ( 1, 3, 4 sau 8 polite), pentru magazine de dimensiuni mai mici sau dulapuri pentru paine, simple sau duble, cu inaltimea de 200 cm, 4 polite reglabile si sertare inferioare, care sunt potrivite pentru magazinele mari datorita capacitatii lor de depozitare.

 

Pentru magazinul tau poti da un plus de valoare utilizand rafturi panificatie ce ajută in delimitarea tipurilor de paine si produse de brutarie si la crearea unei atmosfere plăcute vizual pentru client, atmosferă care să îl încurajeze să cumpere mai multe produse odată și să se reîntoarcă zi de zi.

 

✅ Rafturi expunere paine – diverse modele

 

Pe rafturimetaliceaz.ro ai la dispozitie o gama variata de modele de rafturi paine cu diverse capacitati de prezentare. In oferta noastra sunt prezente rafturi pentru paine simple si cu usi glisante.

 

✅ Rafturi paine din lemn cu 1 – 4 polite

 

In functie de dimensiunea si numarul de vizitatori al magazinului sau al supermarketului, poti alege dintr-o gama variata de modele de rafturi pentru paine. Poti sa alegi intre rafturi cu 1,2, 3 sau 4 polite, rafturi cu baza tip cos sau dulapuri cu sertare.

 

✅ In cat timp se livreaza rafturile pentru magazine si supermarket?

 

Livrarea rafturilor pentru magazine si supermarket se poate realiza in 1-2 zile lucratoare de la momentul confirmarea receptionarii comenzii. Pentru anumite modele de rafturi, perioada de livrare poate creste cu cateva zile.